İnstanaliz v4 Takipçi ve Beğeni Scriptti 2017 Güncel + Android Uygulaması Bulunmakta

takipsokagi.tk


İnstagram takipçi beğeni scripti olarak bilinen İnstanaliz takipçi scriptinin genel özeliklerinin başında Otomatik Takip Otomatik Beğeni ve Otomatik Yorum en şıklarından ama asıl önemli olan tarafı sistem Apisiz çalışmakta yani İnstagram Apisiz Takipçi scripti kullanıcıların id:pass bilgileri ile çalışır sistem ama isterseniz api özeliğini aktif edebilirsiniz sistem de gold satışı kredi satışı gibi özeliklerde mevcuttur.Piyasada bu tür scriptlerin fiyatı tavanlarda ve alınamayacak kadar çok paradır. Admin panelinden id:pass şekilinde toplu user ekleme otomatik beğeni ekleme takipçi yollama yorum attırma ve birçok özelik Apisiz çalışan İnstagram scriptilerinin en avantajlı yanı api patlama gibi bir sorunu yok ve kişi uygulamadan şifre değiştirmeden çıkamıyor yani hem userleriniz kalıcı hemde devamlı.




Piyasada ucuz fiyatlardan satılan veya bedava dağıtılan scriptler gibi bozuk değildir sorunsuz şekilde çalışmaktadır.


Scriptin admin paneli yani yönetici kısımı da oldukça zengin instagram takipçi kazanma veya İnstagram Profilme Kimler Baktı gibi terimler ile kolay bir şekilde kullanıcılarınızı çoğaltabilirsiniz.Admin paneli (Yönetici Kısmı) de mobil uyumludur birçok İnstagram Takipçi Panelinde mobil uyumluluk yoktur.

İnstagram takipçi admin panelinde kolay ve kullanışlı beğendirme kısımı kullanıcı adınızı yazarak tüm resimlerinize tek tuşla İnstagram beğendirme ve Miktar belirleme.

Tek bir adımda kullanıcı adınız veya idniz ile İnstagram takipçi yollama userinizin hepsini kullana bileceğiniz bir sistemdir 5k useriniz varsa 5k takipçi atabilirsiniz.

Bu script fulle yakın durumda çalışmakta ve mobil uyumludur. Android programıda bulunmaktadır. Scripti takipsokagi.tk adresinden son hali olarak kontrol edebilirsiniz.Script satışımız başlamıştır. Fiyat uygundur.

Android programımız inceleyiniz >>> Takip Sokağı Tıklayınız...


İletişim için:
Whatsapp : 05452149988
instagram : Tıklayınız...

Google Plus ile Paylaş

Kısaca: seymanblog

Panelde şablon düzenle deyip, bu satırı aratarak buraya kısaca hakkımda yazısı yazabilirsiniz.

1 yorum: